Beberapa Ayam Pisau Terbaik Yang Boleh Dimainkan

Untuk artikel ini, kami akan memberi anda sedikit peluang maklumat mengenai apa-apa jenis jenis Ayam Persaingan. Cock ayam pisau mempunyai banyak jenis bidang, hampir sama dengan ayam lain. Pertandingan ayam berasal dari negara Filipina adalah ayam yang digunakan secara meluas dalam perjuangan Sabong. Dikenal pasti di Indonesia dengan perasaan pisau atau Tajen Cock di Bali. Terdapat banyak pertempuran dari injap darah bilah yang berbeza dan bersama dengan tanda-tanda yang berbeza juga. Terdapat beberapa ayam darah ayam pisau pisau di Filipina sering melawan ayam ayam ditunjukkan dalam talian. Seperti yang dijelaskan oleh ayam pisau pada beberapa ayam SABS:

  1. Sweater.

Jenis Sweater Ayam adalah sejenis ayam yang sering digunakan dalam The Battle Knife Cocks. Mempunyai tanda bahawa bulu ayam di ekor mereka dan payudara merah dan kaki dan paruh adalah kuning.

Ahamsweater berdebar-debar Pertempuran di udara mempunyai sama dengan bersama dengan mana-mana jenis ayam. Tetapi jenis ayam mempunyai kelebihannya sendiri seperti berjuang di luar dengan penyerahan dan terlalu cepat menyerang dan permainan berdebar-debar.

  1. Ayam Ayam Sabung

Dengan sikap yang lebih mantap, wain hitam dan merah berbulu. Mempunyai mata hitam. Bahagian jenis ini disukai oleh ramai orang bersama dengan pemotongan tekno terlalu cepat. Sekarang terdapat banyak ayam ayam merah untuk menaip aselin jenis ayam dan lain-lain. Ayam melintasi mangsa yang selamat dan bersama-sama dengannya lebih cenderung untuk menyerang.

  1. Ayam Warna Lemon

Ayam ayam ayam jenis ini memberikan sejenis ayam persimpangan Dakehulsey dan ClaretButcher. Jenis adalah jenis Lemon Legendary 84 di PaEendaraneta kelihatan langsung dan setakat ini masih di tangan aduan pada ayam. Ayam Lemon watak pertempuran watak pertempuran sebagai kebijaksanaan, para, peguam Tehnik cuba mengikut set serangan maut. Tanda-tanda seperti kaki ayam kuning dan hijau berwarna, berus rambut merah atau labu.

  1. Cock Claret

Atam Claret adalah salah satu jenis asli Pisau Perjudian. Ia adalah rambut lurus dicelup dada gikam dan rambut badan yang diapit bersama-sama dengan sedikit putih dan ekor dan kaki putih merah. Claret mempunyai kegemaran dalam pertandingan kelajuan dan perisikan serta pergerakannya yang bersemangat pergerakannya terlalu cepat dan agresif.

  1. Whitehackle.

Taip ciri rambut ayam lurus ini, mata merah dan kombinasi 90% warna kot kuning. Ayam mempunyai kelajuan pertama jadi, pukulan itu cukup keras dengan rintangan yang kuat. Darah ayam tidak seperti keturunan lain yang dipanggil permainan unggas Amerika. Kepala jenis belakang ayam adalah perumpamaan jenis ayam Asia. Anak ayam ini mempunyai bulu hitam bersama dengan susunan bulu yang berasal dari mata kuning dan putih, kuning atau kuning pucat. Ayam ini sangat pintar, terpaksa mengelakkan naluri naluri, termasuk ayam pejuang yang cepat dan agresif.

Ia mempunyai bulu ayam putih kelabu biasa atau tekak kuning pucat, biasanya dada berbulu lurus dan hitam atau kelabu. Kecemerlangan Ayam Grey yang pergerakan serangan agresif dan pukulan keras. Albany mempunyai keratan rambut payudara berus atau hitam dengan halia jalur merah. Jenis ayam ini menunggu dalam perjuangan Sepperfire terhadap serangan baru, bertindak balas terlebih dahulu bersama dengan balasan tindak balas yang cepat. Nah itulah perjudian ayam dalam talian yang mampu dimainkan. Nah itulah Beberapa Ayam Pisau Terbaik Yang Boleh Dimainkan.